Välkommen till den välbehövliga guiden för hur man använder Kohana, ett verktygsprogram som man använder sig av när man bygger webbapplikationer så som appar bland annat. Den här sidan är perfekt för dig som smider planer om att göra din egna applikation och är ny på programmet. Här kommer du hitta allt om hur du går till väga för att komma igång, hur verktyget fungerar, vad du kan göra i programmet och hur du färdigställer ditt resultat.

Välkommen till kohana.lillem4n.se

Hur du börjar från scratch

Kanske har du länge haft drömmar om att skapa din egna app, du har tankar och idéer men inte en budget för att låta någon annan designa och bygga den åt dig. Att anlita någon annan kan kosta ofantliga mängder pengar. Då kanske man får försöka att göra det själv. Att börja från scratch är inte lätt oavsett vad man en ska göra. Att inte ha någon riktig grund och kunskap om något försvårar det hela men här kan du få vägledning enda från 0. Vi kommer hänvisa dig utbildningar till linjer för programmering, berätta tips, tricks och idéer om hur man kan lära sig Kohana.

Vi visar dig

Vi kommer visa dig allt vi kan om applikationer, verktyg och system. Du kommer kunna lära dig steg för steg hur man bygger en app, få vet hur man utvecklar ett casino i mobilen och mycket mer. Denna sida är skapad av utvecklare och till för utvecklare. Nu finns äntligen all info samlad på ett och samma ställe och du kan i lugn och ro studera dig till de bästa genvägarna hur men enkelt lyckas göra en egen app. Nu behöver du inte leta längre, här finner du svaren på de vanliga frågorna för nybörjare.